diumenge, 24 de juny de 2012

Crema de tomàquet

Ja ha arribat l'estiu, fa calor i tots agraïm menjar alguna cosa fresqueta, ràpida, fàcil, econòmica... Doncs què millor que una bona crema de tomàquet.

Per fer-la necessitem els següents ingredients:


- tomàquets madurs de branca
- pebre
- alfàbrega
- sal
- oli

El primer pas és escaldar els tomàquets en aigua bullent, amb la finalitat de poder treure'n la pell més fàcilment


Un cop escaldats, els posem en un bol amb aigua i glaçons per evitar que amb la pròpia escalfor es continuin coent (ens interessa que siguin crus)


Els pelem, els trossegem en quatre i els posem a la batedora


Afegim el pebre recent molt, que és més aromàtic


L'oli i la sal


Les fulles d'alfàbrega


Ho tornem a passar tot per la batedora i ja ho podem servir.


Bon profit!!!!!!!!!!!

2 comentaris:

  1. Boníssim i refrescant sister!! Ha d'estar més que bo, jeje. Una variant del gaspatxo andalús més lleugereta.

    ResponElimina