Ja ha arribat l'estiu, fa calor i tots agraïm menjar alguna cosa fresqueta, ràpida, fàcil, econòmica... Doncs què millor que una bona crema de tomàquet.
Per fer-la necessitem els següents ingredients:
- tomàquets madurs de branca
- pebre
- alfàbrega
- sal
- oli
El primer pas és escaldar els tomàquets en aigua bullent, amb la finalitat de poder treure'n la pell més fàcilment
Un cop escaldats, els posem en un bol amb aigua i glaçons per evitar que
amb la pròpia escalfor es continuin coent (ens interessa que siguin
crus)
Els pelem, els trossegem en quatre i els posem a la batedora
Afegim el pebre recent molt, que és més aromàtic
L'oli i la sal
Les fulles d'alfàbrega
Ho tornem a passar tot per la batedora i ja ho podem servir.
Bon profit!!!!!!!!!!!
Quina bona pinta!!
ResponSuprimeixBoníssim i refrescant sister!! Ha d'estar més que bo, jeje. Una variant del gaspatxo andalús més lleugereta.
ResponSuprimeix