diumenge, 17 de juny de 2012

Cuscús amb verdures

Avui he preparat una recepta vegana, no apta per a celíacs, doncs el cuscús conté gluten. Els celíacs poden fer-ho amb arròs, que també queda la mar de bo.

Una recepta senzilla, econòmica, on li he afegit cúrcuma, una espècie de color groc, que va tan bé a l'estiu com a l'hivern, anticancerígena, reconstituent i ideal per a persones amb problemes d'estómac.

Jo he posat diferents verdures, les que tenia a mà, però podeu fer-ho amb aquelles que vosaltres tingueu o les que hi hagi de temporada.



Els ingredients són:

- 2 dents d'all
- 2 pebrots
- 1 albergínia
- 2 carbassons
- 6 pastanagues
- xampinyons
- oli
- sal
- pebre
- llaurer
- cúrcuma
- cuscús

Primer de tot agafarem una olla on hi posarem oli i afegirem els alls pelats i que vagin daurant-se, mentre l'oli agafa gust.

Tot seguit anirem introduint les verdures tallades a daus, que vagin deixant l'aigua a foc mig. Salpebrem, posem les dues fulles de llaurer i ho deixem fent xup xup.


 Mentre, preparem el cuscús segons indica el paquet. En el meu cas, de la marca Gallo, he posat 50 grams per un plat (crec que és més que suficient).

Aprofitem que el cuscús està en remull per afegir la cúrcuma (jo n'he posat només una culleradeta perquè no sé ben bé les mides i és la primera vegada que l'utilitzo) a les verdures, donar-hi un parell de voltes i ja ho tenim enllestit.

Ara només ens cal emplatar!!!!


 Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 comentaris:

  1. Ei!!! t'ha quedat molt ben presentat, de luxe!!! nyammmm

    ResponElimina
    Respostes
    1. si es fa, es fa bé!!!! l'empedrat també el vaig muntar amb el cilindre, però se'm va desmuntar... mecatxis :-(

      Elimina