diumenge, 24 de juny de 2012

Espaguettis de carbassó i pastanaga amb pesto

Impressionant la de maquinetes que hi ha al mercat. Ianquilàndia fa uns invents que ni us explico, s'ha de veure. No era necessari tenir un trasto més a la cuina, però... no me'n vaig poder estar i ja l'he adquirit. Es diu espiralitzador i podem utilitzar-los per fer dues mides d'espaguettis (més prima i més gruixuda) o bé per fer com a tallarines amples.

Aquesta vegada ho he fet amb carbassó i pastanaga, però podem fer-ho amb patates, pomes, peres, col... Mil idees que s'han de posar en pràctica :-)

Aquí tenim el famós espiralitzador!!!!!!!!!!! El nom... perquè talla les verduretes en espiral, lògic, no?


Per al plat d'avui necessitem els següents ingredients:

- un carbassó
- una pastanaga
- alguna salsa que tinguem per casa, en aquest cas un pesto fet amb alfàbrega, espinacs i avellanes torrades

Aquí ja tinc els espaguettis de carbassó, i ara anem amb els de pastanaga




El resultat a la vista queda maco, maco, però al gust...


I ara ho barregem amb el pesto i plat finalitzat!


Mmmmmmmmmmm.... delicious!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada