diumenge, 29 de juliol de 2012

la Maria fa 7 anys!!!!

La meva neboda fa set anys! És la meva neboda preferida, entre altres coses perquè només la tinc a ella :-)

Com a totes les nenes d'aquesta edat li agraden les coses que estan de moda, a saber: les monster high, la dora exploradora, tot el que tingui a veure amb el món ensucrat del Disney i, per descomptat, la HELLO KITTY!!!!!!

I quin és el color que agrada més a les nenes? El ROSA!!!!!!!!Tot i que va haver-hi una petita temporada que es va decantar per la part més gòtica de la vida, a causa de les Monster High aquestes, unes nines que jo trobo horroroses.

I jo vull que tingui els millors records dels seus aniversaris. A part de les festes que es fan actualment, que es lloga una sala on hi ha tots els nens i nenes de la classe i algun altre amiguet o amigueta del casal d'estiu hi ha globus i piscines amb pilotes per jugar.

El pastís  que li ofereixen en aquests llocs rollu xiquiparc no dubto que estigui bé, però mai serà tan personalitzat com el que jo pugui fer-li.

L'any passat vam fer-li un pastisset de la mateixa forma cobert amb xocolata i lacasitos i amb un cuc que hi anaven sis espelmes.

Aquest any, sense deixar el que a ella li agrada he optat per la combinació del color rosa i la Hello Kitty, que fa furor!!!!!A dins d'aquesta cursilada que fa que la nena s'emocioni i que jo he fet amb moltíssima il.lusió, hi ha un pa de pessic obert per la meitat i farcit amb nutella.

Això de color rosa és fondant, la kitty també l'he feta amb fondant i l'he enganxada amb pega comestible, el llaç també està fet amb fondant blanc i colorant vermell, tot de la casa Wilton. La botiga que tenen totes aquestes cosetes per fer la vida més feliç a la canalleta i a mi és a Gadgets & Cuina, i també podeu provar de trobar cosetes a la Cookiteca.

Aquesta cosa de color negre és un gel que ja ve preparat en un tub i t'evites fer més merder amb la màniga pastissera. Però després d'embrutar la cuina, ja no ve d'aquí...

En fi... ara només cal demanar un desig i bufar totes les espelmes.

PER MOLTS ANYS MARIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada