dissabte, 4 d’agost de 2012

Firagost 2012 - Celler Mas Vicenç

Dimecres vam visitar el Firagost a Valls. El Firagost és la típica fira de poble, on hi ha paradetes per comprar productes de la terra, les tipiquíssimes paradetes hippies, de samarretes, de nines, de collarets, de vi...

Era un dia horriblement calurós, l'olor dels xurrus no ajudava, l'olor a formatges, tampoc. Així que preparades amb copes per beure vi, vam fer un passeig pel carrer de la Cort per veure si algú de bona pasta ens veia assedegades i ens omplia la copeta. Però no!!! La gran majoria de cellers que hi havia només portaven ampolles de vi per fer la foto i prou, perquè no ens en donaven per provar-ne. I per acabar-ho d'adobar... no passava gens ni mica d'aire per aquell carrer, hi havia com una mena de tela que anava uns cinc metres per damunt dels caps de la gent, i això feia que l'aire tan preciat que tots esperavem no circulés i que la suor i les males olors fessin acte de presència. Ecs!!!!!

Fins que vam arribar a la paradeta del Celler Mas Vicenç. Allà ja va ser una altra cosa. Tot d'una vèiem cares amb somriure, amb simpatia, persones disposades a donar-nos un glop, gent que t'oferia sense esperar res a canvi. O sí.

D'aquesta gent n'havia sentit a parlar, van fer la presentació dels seus vins a L'Orangette un dijous que no vaig poder-hi anar. I em vaig quedar amb les ganes, perquè hi havia una molt bona crítica.

Aquí va la selecció del que ens van donar a probar...


Aquí una petita selecció del que vam menjar, per no només beure, que l'alcohol i el volant no són bons amics. El formatge del túpper, quasi sense lactosa. Un formatge suís amb un màxim d'un 10% de lactosa, apte per a mi.

Vam provar tots els vins que tenen, si un és bo, l'altre el supera!

Moltes gràcies al Vicenç i a la seva mare per la paciència, l'amabilitat, els somriures, els tastos, les fotos i la invitació a la propera visita que farem al celler, a Cabra del Camp. Quan???? Encara no ho sé, hem de fer lloc al calendari atapeït que tenim de tastos, però us visitarem, no en tingueu dubte.

Salut!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada