divendres, 3 d’agost de 2012

Gelat de fruites del bosc

Comencen, per a molts, les vacances del mes d'agost. Aquest és un mes que s'ha considerat tota la vida inhàbil, de vacances, de platja, els "rodríguez" tornen amb les seves famílies que les ha deixat des de Sant Joan que s'ho facin com puguin, els avis comencen a veure la llum al final del túnel al veure que torna la tranquil.litat i altres, com una servidora, espera que sigui el mes d'agost per treballar sense telèfon, sense pressió, sense presses, sense "ho necessito per ara mateix",  per fer una mica de neteja, per endressar els bunyols de damunt la taula...

I el mes d'agost és el mes de la calor per excel·lència. I quina millor manera de passar aquesta calor amb un geladet fet a casa, això sí.... finalitzat en el transcurs de tres hores, que tampoc és tant, no?

Avui us presento un gelat vegà de fruites del bosc. El resultat, més que un gelat és un sorbet. Molt refrescant, amb molta fruita, poc calòric (importantíssim, eh?) i gustós, molt gustós, si és que us agraden les fruites vermelles.


Els ingredients per fer aquest sorbet són els següents:

- llet de soja
- iogurts de soja (millor si els poseu de fruits vermells)
- fructosa
- un parell de bosses de fruits vermells congelats (aquí val a dir que si teniu oportunitat, podeu posar-hi fruita fresca)


En un got de batedora hi poseu els dos iogurts, el seu contingut en llet de soja i dus cullerades de fructosa.


I després d'haver fet la barreja, afegir els fruits del bosc i tornar-ho a batre fins que quedi format papilla de nens petits.

La pastarada us quedarà com ara aquesta foto de sota, que és un túper que va directament al congelador durant tres hores. 


Passades les tres hores, agafeu una cullera de fer boles de gelat, us en serviu i a gaudir!

MOLT BONES VACANCES!!!!!!!!!!!!!!!

1 comentari:

  1. Bona recepta però estaria encara millor si posessis les quantitats de cada ingredient ;)

    ResponElimina