dissabte, 18 d’agost de 2012

Piruletes de kiwi i xocolata

Sempre que es fa un sopar s'acostumen a portar postres, generalment comprades en alguna pastisseria. Però quan hi ha certes limitacions en quan al menjar, una opció bona, pràctica i segura és fer els postres a casa.

La fruita agrada a tothom, o gairebé. La xocolata agrada a tothom, o gairebé. No conec gaire persones a quin no els agradi ni una ni l'altra, i la combinació de les dues ja és per fer la traca final. I això és el que he fet avui, la traca final...

Per fer-ho necessitem:
- kiwis
- xocolata per fondre
- pals de fusta

En primer lloc pelem els kiwis i en fem unes rodanxes prou gruixudes com per punxar-hi el pal de fusta. Jo he utilitzat els que és habitual per fer les broquetes, He utilitzat xocolata en pastilles que venen a la pastisseria, xocolata negra, que l'he desfeta una mica amb aigua. He pensat que seria millor que amb llet, i ens ha agradat força.


Agafem els kiwis punxats als pal i els suquem dins la xocolata desfeta fins a obtenir-ne una piruleta.
I aquestes piruetes les posem damunt d'un paper vegetal al congelador, que la xocolata es vagi solidificant i el kiwi es vagi congelant.

Just quan es comença a dinar o a sopar, és recomanable posar les piruletes a la zona zero de la nevera, per tal de mantenir la temperatura gelada, la textura del kiwi i que no es desfacin. Si es descongela farà suc de la pròpia fruita i no és gaire agradable.

La textura del kiwi gelat és excepcional, s'ha de provar...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada