dimecres, 21 de novembre de 2012

Arròs amb espàrrecs

L'arròs amb espàrrecs el vaig començar a menjar fa anys en forma de rissotto, a l'estil 100% italià. Però ara no menjo formatge, pel que he de prescindir-ne i fer un arròs en condicions. Però aconsegueixo fer-lo!!!! L'únic que necessito són ingredients de qualitat i que l'arròs sigui basmati.



I es pot fer un arròs de categoria amb ben pocs ingredients:

- arròs basmati
- espàrrecs
- sal
- oli

Primer de tot tallem els espàrrecs a trossets petits i els posem en un cassó amb oli, i que es facin una mica (només una mica), amb un xic de sal.

Acte seguit i tirem l'arròs basmati


Remenem bé i tirem aigua bullint.

I esperem a que quedi cuit mentre de tant en tant anem remenant.

Queda un arròs un xic gelatinós i el basmati li aporta aquell aroma tan agradable que fa que una cosa tan simple i senzilla es converteixi en un plat de diumenge.

Podeu canviar els espàrrecs per carbassa, per carbassó, per carxofa.... es poden fer mil varietats!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada