dilluns, 12 de novembre de 2012

Pasta all' amatriciana

Una amiga + escapada a Roma = pasta all' amatriciana feta a casa.


Ingredients italians deshidratats, s'hidraten, s'hi afegeix tomàquet i ja tenim una salseta llesta per a uns espaguettis... Com hem de fer-ho?

Primer de tot hem de tenir un paquet de verdures deshidratades italianes (pastanaga, ceba, cibolet, porro, tomàquet, sal, espècies i aromes naturals) específiques per fer aquesta salsa.



Seguint les instruccions del paquet, posem a bullir dues tasses d'aigua en una paella fonda i quan arrenca el bull hi afegim les verdures deshidratades.



Deixem que l'aigua s'evapori i quan ja no en queda i està tota evaporada, tirem un rajolinet d'oli i un pot de tomàquet triturat.

Fixeu-vos en la vermellor que ha agafat la verdura... Per mi que hi ha remolatxa i no ens ho han dit aquests canalles!!!!


I ara que tenim la salsa preparada, bullim uns quants espaguettis, en aquest cas tallarines, kosher i de blat de moro, sense gluten.



Bullim en abundant aigua durant 8 minutets, escorrem i ho barregem amb la salsa.


A mangiare tutto!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada