Però no només hem de fer aportacions econòmiques, sinó que també podem col·laborar de moltes altres maneres, fent allò que sabem, podem i volem. Cantant, escrivint, ballant, cuinant, donant sang...
Tenia un professor a l'escola Sant Ramon de Vilafranca, el pare Pérez, que sempre deia querer es poder. Aquestes tres paraules ens les hauríem de fer una màxima i, amb una bona alimentació, voler i poder vèncer aquesta malaltia que ens ara uneix a la societat catalana.
Per fer aquesta recepta anticàncer necessitem:
- 2 manats d'espinacs nets i cuits
- cigrons
- ceba
- oli
- pebre
Els espinacs ja els tenia nets i cuits. Compro els dissabtes al mercat de Vilafranca espinacs ecològics i els netejo, els coc i en tinc sempre a la nevera a punt per utilitzar. Una altra opció per fer un plat anticàncer, clica aquí.
Els cigrons els he agafat del congelador. Sempre n'hi tinc, que per preparar la carmanyola de la feina va d'allò més bé.
Per la confecció del plat, només hem de posar en una paella oli d'oliva i la ceba picada.
Quan estigui transparent, hi afegim els cigrons.
Remenem bé i hi afegim els espinacs.
Tornem a remenar bé, afegim una mica de pebre i ja ho tenim llest per servir.
Sal no n'hi poso, perquè a la cocció dels espinacs i a la dels cigrons ja n'hi he posat i considero que ja en tenim prou, no cal abusar-ne.
Espero que us aprofiti!
Col·labora amb la Marató de TV3.
Kola ha Kavod, Marta!!!
ResponEliminaHola Marta,
ResponEliminaMolt bona la recepta! Ens agradaria molt que la teva recepta formés part de la convocatoria que hem organitzat per La Marató. Aquí et deixem l'enllaç per si és del teu interès: http://bit.ly/UAnAkV
Gràcies!
Hola Ta!
ResponEliminaQuina recpta més fàcil i sembla deliciosa!
Aviat la provaré!!
Jorgina