dimecres, 26 de desembre de 2012

Raves al romaní

De tota la vida els raves els he menjat crus, en amanida o laminats tipus carpaccio, però vaig veure aquesta recepta en aquest blog anglès. En aquest país es mengen els raves de mil maneres, i vaig decidir provar... però sense posar-hi all.

És molt senzillet i ràpid, i... econòmic! Els raves no són excessivament cars, la veritat.

Necessitem:

- 2 manats de raves
- sal
- pebre
- romaní
- oli
- una safata per al forn


En primer lloc tallem les puntes dels raves, els partim per la meitat i els posem en una safata per anar al forn.

Salpebrem, posem romaní, un rajolí d'oli i remenem.

Posem la safata al forn a 180º durant 20 minuts.

I llestos!!!!!

1 comentari:

  1. Hola Marta!!
    Doncs jo tampoc els he cuinat mai, sempre me'ls he menjat crus a l'amanida.
    Fa molt bona "pinta". Ho provaré.
    Anna

    ResponElimina