diumenge, 20 de gener de 2013

Pear pie amb fruits vermells

Recordeu que fa uns dies enrere vaig fer un apple pie? Doncs em va sobrar pasta i la vaig congelar. No me'n quedava gaire com per fer un pie de mides adequades, així que vaig agafar un motlles de 6 muffins i vaig fer uns pies individuals.

El contingut aquesta vegada va ser de pera i fruits vermells.

Els fruits vermells els vaig comprar en una cadena de congelats. Com que acostumen a fer molta aigua els vaig deixar descongelar en un colador i després els vaig coure una mica perquè deixessin anar la resta d'aigua que tenien. Tot i així, encara n'hi va quedar...

El procediment per treure l'aigua de la pera va ser el mateix que amb la poma de l'apple pie, però vaig fer una miqueta més i la vaig posar dins del catxarret de coure al vapor de la Lekué durant tres minuts al microones. Va deixar anar un munt d'aigua!!!!!

I amb la pasta feta i les fruites sense aigua, vaig emmotllar i coure a 180º.

El resultat, el de la foto, escandalós!!!!!!


1 comentari: