dissabte, 9 de febrer de 2013

Crispetes

Qui més qui menys, tots hem menjat alguna vegada crispetes. Quan erem petits i quan no erem tan petits.

A casa meva, com a totes les cases, es posava moresc en una paella tapada al foc i esperavem sentit el pop-pop-pop-pop que fan quan exploten, tot remenant bé la paella (i agafant la tapa) perquè explotessin el màxim de grans de moresc.

Amb la revolució alimentària es van fer unes bosses al buit que les poses al microones i exploten, però tenen molts ingredients, masses, que no m'agraden i que no puc menjar. De fet, les crispetes només porten moresc, res més. El que hi afegeixis tu després és qüestió de gustos.


I amb la revolució dels estris de silicona a la cuina, ha sorgit l'estoig de vapor, que avui l'he utilitzat per fer unes altres crispetes.

Necessitem:
- un estoig de vapor
- un microones
- moresc
Posem un parell de grapats de moresc a l'estoig, el tapem i el posem al microones dos minuts. Passat aquest temps, remenem i el posem un minut més, que acabi d'explotar el moresc que no ho ha fet.

Ho treiem, posem sal (jo només hi poso sal) i ho posem en un bol.


A punt per mirar una pel·lícula!!!!! O picar quelcom mentre llegeixes un llibre. És una opció sana, sense greixos, sense gluten, neta i ràpida, què més vols????

3 comentaris:

  1. Les crispetes m'encanten! Són un vici, i que millor que aquestes lliures de greixos, per cuidar-nos una mica? Però no tinc cap estoig... Cap alternativa?

    ResponElimina
  2. Doncs si tens algun bol amb tapa apte per al microones (recomanaria que fos de pirex) pots provar-ho. Crec que et poden sortir bé.

    ResponElimina
  3. M'has sorprés!!! Jo també les faré així. Axí li donaré més vidilla a la Lekue i apart de ser més sanes em sortiran més baratetes. Gràcies per compartir!

    ResponElimina