diumenge, 24 de març de 2013

Crema de verdures tricolor

Les cremes de verdures m'agraden, però a la vista, són soses. Un mateix color sempre, una mateixa textura, diferents ingredients barrejats i camuflats... fins avui!!!

Avui he reinventat la crema de verdures. Bé, potser reinventar no és la paraula exacte, però no sé quin altre terme utilitzar...



Maco, oi?

Dues presentacions del mateix plat.


Pels ingredients, farem bàsicament els següents:

- La crema verda és d'espinacs, i he agafat un manat d'espinacs, l'he rentat bé, he triat les fulles i les he posat amb un xic d'oli, aigua i sal a coure's. Un xic d'agar agar per espessir i al got triturador. Un cop fet, reservem.

- La crema de color groc és de carbassa i pastanaga, i la recepta la podeu trobar aquí.

- La crema vermella és de remolatxa. He comprat unes remolatxes de les que ja venen cuites, un branquilló de romaní per aromatitzar, sal i aigua. També he posat un xic d'agar agar per espessir. I cap a la batedora.

Per al muntatge, amb dos aros d'acer inoxidable de dues mides diferents, com veureu a continuació:

I aquest és el resultat...

 Els gotets també està bé, però per un entrant, un sopar a peu dret...
Òbviament, podeu canviar els colors de les verdures o fer-ho amb ingredients diferents: pèsols, pastanaga i pebrot vermell, per exemple, si voleu seguir els mateixos colors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada