dissabte, 9 de març de 2013

Piruletes de kiwi i maduixa amb xocolata

Ja fa temps vaig fer piruletes de kiwi cobertes de xocolata. Em van quedar molt bé, però volia fer uns petits canvis en el procés d'aquestes piruletes.

Primer de tot vaig afegir-hi una altra fruita, la maduixa. I en segon lloc, vaig canviar el tipus de pal, més de polo de tota la vida. Finalment, la temperatura hi va fer la traca final...


En primer lloc netegem bé les maduixes i les partim per la meitat. I el kiwi el pelem i tallem a rodanxes no gaire primes.

Hi punxem el pal, ho col·loquem damunt d'un paper vegetal i cap al congelador durant una hora.


Passada aquesta hora, posem en un bol cobertura de xocolata negra a desfer i quan estigui ben brillant i es remeni bé agafem cadascuna de la fruita i la suquem dins la xocolata.

A l'estar la fruita congelada, la xocolata agafarà una temperatura molt baixa i de seguida quedarà solidificada.


Només caldrà posar-la a la zona zero de la manera per mantenir-ne la temperatura i treure-la a l'hora de menjar, tot posant-la en una safata.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada