dilluns, 8 d’abril de 2013

Pasta amb salsa de tomàquet ràpida

El gran problema d'avui dia són les presses, sempre fem tard a tot arreu, sempre anem corrents. La societat sembla que ho imposi, i som nosaltres mateixos que ens ho imposem. I les empreses, que no tenen ni un pèl de tontes, porten productes a les estanteries dels supermercats indicant que et faciliten la feina amb un plat preparat i llest per menjar, només cal escalfar-lo!

A mi, els plats preparats, no m'han agradat mai. Potser és perquè a casa m'han donat sempre menjar natural, senzill, amb gust que no fos artificial...

Per tant, avui us proposo un menjar ràpid, sa, gustós i simple. Una pasta amb una salsa de tomàquets xerris!


Els ingredients que necessitem són:
- pasta (sense gluten)
- tomàquets xerri (per anar bé, 20 tomaquets)
- una dent d'all
- alfàbrega

A aquesta època de l'any no hi ha alfàbrega, i com que m'agrada aquesta herba quan no és la temporada, a finals d'estiu agafo moltes fulles, les poso dins la batedora amb oli i ho poso en una bossa de glaçons de gel i ho congelo, així que he agafat un quadret que tinc al congelador.

A sota podeu veure la forma de l'alfàbrega amb l'oli congelat.


Us he dit que era MOLT ràpid de fer. Mentre posem a bullir la pasta, fem la salsa...

Minut 1: pelem i laminem l'all. Llencem les pells de l'all a les escombraries i netegem el ganivet.
Minut 2: partim els xerris per la meitat
Minut 3-4: Posem una mica d'oli a un cassó o paella i posem els alls. I remem una mica, amb compte que no es cremin.
Minut 5-7: Afegim el glaçó d'alfàbrega, remenem bé, i afegim els tomàquets.
Minut 8-10: Donem unes quantes voltes als tomàquets i els anem esclafant, que deixin anar el suquet i es vagin coent.
Minut 11: Rectifiquem de sal


Minut 12: Escorrem la pasta
Minut 13: Emplatem
Minut 14: Degustem!!!!

Doncs això, que en un quart d'hora podeu tenir un plat sa i deliciós, aromàtic i senzill.

Que aprofiti!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada