dilluns, 1 d’abril de 2013

Premi Best Blog

La Cristina de Cuinem? m’ha nominat al premi Best Blog. Aquest premi és una iniciativa creada per promocionar els blogs que tenen menys de 200 seguidors. I jo tinc el miserable número de 15 seguidors... Aix!!!!Bàsicament el que he de fer és respondre un qüestionari i després fer una nominació d'altres blogs que també tinguin menys de 200 seguidors. És una manera de motivar als blocaires per donar-se a conèixer i conseguir una mica més de seguidors, de gent que cregui en el que fas, i si molt m'apures que inclús facin les teves receptes. Seria tot un honor! 

El qüestionari és el següent:

1) Com va començar la vostra afició per la cuina o la pastisseria?
L'he tinguda sempre, no recordo un moment concret on no estés posada dins la cuina ajudant, mirant, observant, provant...

2)Aquesta afició té alguna relació amb la vostra activitat professional?
Gens ni mica, tot el contrari!!! Treballo davant d'un ordinador i cuinar m'ajuda a relaxar-me, a treballar amb les mans, a estar centrada en allò que faig i oblidar els mal de caps que pugui tenir.

3) Quan vau decidir crear un bloc?
Quan m'ho va proposar el meu germà, un dia tot dinant amb unes postres que havia fet. Em va dir: per què no fas un blog de cuina? I jo primer vaig veure una muntanya de feina però després va venir l'emoció, la il·lusió, el punt cat (si no era punt cat no el volia fer). I a partir d'aquí, experimentar, provar i fer tastar.

4) Amb quina finalitat el vau crear?
Per compartir noves idees, sense ingredients d'origen animal i amb ingredients sense gluten. Obrir una petita porta a tots els intolerants, vegetarians i vegans amb altres opcions de les que coneixíen fins ara.

5) Creieu que és una bona manera d’intercanviar informació gastronòmica?
Oi tant! Un dels grans comentaris que m'han fet és "gràcies per fer crispetes sense mantega, sense oli, sense cap greix afegit, fent que tornem a l'alimentació saludable un dia de pluja davant la tele".

6) Participeu periòdicament en algun concurs de blocs de cuina o pastisseria?
No, és la primera vegada.

7) Quina és la recepta dolça que millor us surt?
No sabria dir-ho, però tothom qui ho ha provat es queda amb els brioixos.

8) I de salada?
Les lassanyes vegetals com aquesta o aquesta.

9) Teniu algun blocaire famós de referència?
Sí, una mare que viu a Sudamèrica i fa una dieta lliure de gluten, làctics i sucre refinat per ajudar a la malaltia del seu fill. És aquest blog

10) I de cuiner o pastisser, sou fan d'algun en concret?
Per l'alegria i el desparpaju que desborda em va encantar Bruno Oteiza. Deia frases que enganxaven un tou.
També m'agrada veure en Jamie Oliver, però em dóna la sensació que és una mica guarrillu treballant. Tot ho embruta!!! He arribat a la conclusió que ell només cuina, no neteja.

11) En quina recepta esteu treballant ara?
Doncs tinc pendent una recepta jueva moooooooooolt aromàtica.
I ara, tal com indicaven les bases, he de fer les meves nominacions... Difícil elecció!


Dèries
     Cuinem?

La verdolaga

I ara us preguntareu... quin és el premi? Estar nominat és un gran premi!!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada