diumenge, 12 de maig de 2013

Broquetes de fruites

Tinc una vida més aviat negra, negra com el carbó. I crec que necessito alguna pinzellada de color, que em faci veure les coses amb una mica més d'alegria. A mida que passen els dies, aquests es tornen tristos, grisos, sense vida, i no disposo de cap capseta on puc guardar somriures per aquests dies.

Així que he de buscar els colors perquè, a la vista, tot no sigui tan gris. Com a mínim, a la vista. I dono gràcies que estem a la primavera i hi ha color a l'exterior. Els arbres ja tenen el verd de les fulles, les flors ja tenen els seus colors, les roses ja s'obren, treiem de l'armari els negres, grisos i marrons per fer-los blaus, verds i vermells...

I la fruita ja té també aquelles olors i aquells colors que ara busco amb desesperació. 

Així que avui proposo el gust delicat i els colors variats d'aquestes broquetes de fruita.


Per fer-les necessitem fruita de diferents colors. Jo he escollit:
- maduixes
- mango
- meló
- kiwi

Però podem posar-hi totes aquelles fruites que ens agradin i ens vinguin de gust. Taronja, plàtan, poma, pera... pots triar i remenar en aquesta època!

Per fer una forma més estètica, el meló i el mango els he fet en forma de flor, amb un tallagaletes. Però ara que m'hi fixo, han quedat com si fossin estrelles, oi?Un cop tenim les fruites preparades, les hem de preparar per començar a punxar a les broquetes, en aquest cas de fusta. I ara és qüestió d'anar posant les fruites com més us agradi.


Aquells a qui tingueu a dinar us agrairan que hi hagi fruita preparada per menjar. Molts acostumen a no menjar-ne pel fet que s'ha de preparar abans de menjar. En aquest cas, hi ha una mica de feina, però el resultat és d'excel·lent.

Com a opció, podeu posar uns fils de xocolata pel damunt. Però personalment, avui he preferit que no hi hagués res de color fosc, així que no n'he posada. Ara bé, vosaltres sempre podeu ecollir-ho.

5 comentaris:

 1. Quines estrelles afruitades més precioses!!! Una abraçada Marta!

  ResponElimina
 2. De fet, són flors! Però ben bé semblen estremmes, oi? Gràcies Mònica!

  ResponElimina
 3. Hola Marta, quines broquetes mes xules t'han quedat, ja va be alguna proposta saludable.
  Mira el cel d'aquests dies i veuràs que després de la negror sempre, sempre torna a sortir el sol.
  Ànims, aquí tens un somriure per a tu.
  Núria

  ResponElimina
 4. Espero que estiguis més animada.
  Gràcies per participar.

  ResponElimina