dissabte, 11 de maig de 2013

Broquetes de romaní i gerds

Aprofitant que aquest mes a Memòries d'una cuinera fan el mes de les broquetes, n'he fet unes de senzillíssimes. 

Avui al matí he anat al mercat de Vilafranca i he trobat gerds frescos. Aquesta mena de fruites vermelles m'encanta així que n'he comprat dues safates sense saber ben bé quina en faria. 

Després, passejant pel jardí he vist com està de gran el romaní que hi ha. 

I he començat a lligar caps que podria fer patxoca una mena de broqueta amb aquests dos ingredients. I el cert és que es mereix un 10, per la senzillesa i la presentació que en queda.


Els ingredients que necessitem són:
- branques de romaní
- gerds

Com es fa...

Primer de tot s'agafa el romaní del bosc, del jardí, del veí de casa vostra... no sé, d'allà on sapigueu que n'hi ha. El renteu bé i en treieu els branquillons de sota deixant un plumeru a la part de dalt.


A la part que queda neta anem col·locant els gerds. Un a un fins que quedi ple. 



I posem en un plat blanc, que destaquin els colors. I llestos!



Alguna pregunta???? Hi ha algun pas que no hagi quedat clar? 

Com veieu, és complicadíssim!!!! No sé pas si un enginyer de camins podria fer-ho... s'han de tenir tres carreres, cinc màsters i parlar molts més idiomes per saber-ho fer, oi? :-)

4 comentaris:

  1. Els gerds em perden, o sigui que aquestes broquetes m'entusiasmen!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El lleuger aroma de romaní és perfecte amb l'acidesa del gerd

      Elimina
  2. M'agraden molt els gerds i em sembla una manera molt original de presentar-ho.
    Moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
  3. Quina idea més xula MArta!!! molt bona idea, i senzilla. petonets

    ResponElimina