dilluns, 20 de maig de 2013

Flors per olorar

Us agraden les flors? Quines són les que més us agraden? Sóu persones clàssiques i us limiteu a les roses vermelles i als clavells, o sou més agosarats i intenteu ciudar una orquídia? Aquesta segona opció no és una tasca fàcil, us n'adverteixo. 

Les observeu i oloreu o aneu més enllà i en mengeu a les amanides? Sí, sí, les flors es poden menjar! I de les flors se'n fan aromes culinaris, i potser un dels més emprats és l'aroma de roses.

Jo avui he fet una meditació amb les flors, observant-les, olorant-les, mirant les poncelles que estan a punt d'obrir-se, diferenciant la gamma cromàtica existent, la quantitat de pètals que té cadascuna de les roses que he vist... Una petita excursió que no m'ha deixat indiferent. 

No he pensat en la realitat. Únicament he gaudit d'un plaer visual i olfactiu. 

Aquí en teniu un petit detall... Quina us agrada més?






4 comentaris:

  1. La veritat... no sabria amb quina quedar-me... totes son precioses!!!
    Ahhh... pasa pel meu blog a recollir un parell de premis, que t'els has ben guanyat!!!
    http://elsfogonsdelavianuri.blogspot.com.es/2013/05/tanda-de-premis.html
    Ptons i Salut!!!
    Lourdes

    ResponElimina
    Respostes
    1. Oooooohhhhh, moltissimes gracies!! Una abracada.!

      Elimina
  2. La gelea de roses és un descobriment que he fet fa poc, que m'ha entusiasmat!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo m'he limitat a l'aroma de roses, molt potent, per cert. On s'aconsegueix la gelea aquesta? Ve a ser un tipus de mel? Una melmelada? Quina textura té?

      Elimina