dilluns, 17 de juny de 2013

Aniversari de B12

Avui fa un any que vaig penjar la meva primera recepta al blog

Encara recordo el dia que el meu germà va iniciar aquesta conversa, en un dinar familiar:

Jordi: i per què no fas un blog? 
Marta: Jo, un blog??? T'has tornat boig!!! Demana molta feina i molt de temps!!!! 
Jordi: ja ho fas, penges totes les receptes al facebook
Marta: És diferent!
Jordi: Què té de diferent? Faràs el mateix però podrà veure-ho molta més gent. Pot interessar a moltes persones.
Marta: Buenu... però amb la condició que sigui punt cat! 

I així va anar, dit i fet. Ara ja tinc el meu propi punt cat amb aquesta vitamina que em salva la vida mes a mes, des de ja fa set anys.

Em vaig posar primer de tot en contacte amb un restaurant vegà de Girona que es diu B12, per evitar qualsevol conflicte de dominis, i la seva resposta va ser, el dia 2 de maig de 2012, la següent: "Endavant amb el projecte! Com més es parli del veganisme millor. No dubtis en venir-nos a visitar qualsevol dia!".

I així fins al dia d'avui, un projecte que porto amb molta il·lusió, amb afany, intentant tenir-lo actiu, penjar receptes, ingredients que compro, informacions que a vegades m'enterboleixen el cap i que tinc la necessitat de compartir... 

Els coneguts em diuen que per ser un tipus de cuina que no interessa a massa gent (sense vitamina B12 i sense gluten) ha durat prou. Però el que no saben és que duraré més!

FELIÇ ANIVERSARI B12 PUNT CAT!!!!

10 comentaris:

 1. Enhorabona!!!!!!
  jo vaig descobrir el teu blog per això del swap, i si no t'importa m'hi quedo!!! m'encanta, les receptes, les coses que explqiues... genial!!!! pero encara no entenc aixó de B12, q vols donar a entendre, q no cal aquesta vitamina? jo soc ovo-vegetariana, en procés.... però voldría saber pq aquest nom , jeje, curiositat!
  petons!

  ResponElimina
  Respostes
  1. La vitamina B12 està només en ingredients d'origen animal (carn, embotits, peix, ous...) i és MOLT necessària per al funcionament del cos, ja que afecta al sistema nerviós central.
   Els vegans han de prendre càpsules amb aquesta vitamina. Jo, per un tema de mala absorció, me la injecto.
   Imagino que si ets ovovegetariana encara no tens aquest problema, doncs la vitamina B12 et ve a través de la proteïna dels ous, però si tens pensat fer el procés cap al veganisme hauràs de parlar amb el teu metge de capçalera i indicar-li que hauràs de prendre aquesta vitamina.
   Una abraçada!

   Elimina
 2. Moltes felicitats per aquest primer any!! Acabo de descobrir el teu blog a través del blog Las Preferencias de Cristina, i m'ha semblat molt interessant! Des d'ara et segueixo ;)
  Jo també tenc un blog sobre la vida vegana, encara que el meu no és .cat, ja que l'escric en castellà. De totes formes, et convido a fer-hi una ullada: http://quinoawakame.blogspot.com.es/
  Una abraçada!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Moltes gràcies! Entre tots hem de conscienciar a la gent del patiment que hi ha.
   Hi faré una ullada al teu blog i, segurament, m'hi quedaré!
   Petons!

   Elimina
 3. Moltes felicitats! i per cert, el B12 va estar, fins fa poc, a uns 10 metres de casa meva. Ara s'han traslladat a la plaça del Vi (la de l'Ajuntament)...però durant uns anys els vam tenir a tocar! Fan la millor llimonada natural de la ciutat!

  ResponElimina
 4. Llàstima que el B12 només obre de dilluns a divendres. Jo el vaig descobrir que ja era a la plaça del vi

  ResponElimina
 5. Moltes felicitats! fa poc que conec el teu blog i encara no t'havía deixat cap comentari, així que aprofito avui que estás de celebració!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Moltes gràcies! Tinc pendent de fer un pastisset per celebrar-ho...

   Elimina
 6. Moltissimes felicitats!!! :) Carai! Un any! I felicita al teu germà per animar-te, que guai tenir germans així.
  Petonets!!!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Moltíssimes gràcies! És també gràcies a vosaltres, que sou a l'altra banda, que també s'ha fet possible.
   Una abraçada!

   Elimina