diumenge, 4 d’agost de 2013

Aniversari: 8 anys!!!

Avui fa una setmana la Maria, la meva neboda, va fer 8 anys. Què gran que es fa... i veient que ella es fa gran, veig que jo em faig bella! Ha quedat bé, això! :-)

I com cada any, li faig el pastisset d'aniversari. 

L'any passat li vaig fer un amb fondant, però no ens va agradar gens, Aquella empalagor del fondant ens superava. Així que aquest any vaig decidir fer un petit canvi i fer una cosa no tan vistosa però sí adaptada al seu paladar, que fet i fet, el que compta és el seu gust en aquest dia tan especial, oi?

I quins són els gustos de la Maria? La xocolata!!!! És una nena que a mida que ha anat creixent s'ha tornat més tiquis miquis, però que té perdició per la xocolata blanca.

Doncs el que vaig fer és una cosa molt senzilleta... un pa de pessic obert per la meitat i untat amb nutella. I un cop tapat, hi vaig clavar 8 mini magdalenes de xocolata i damunt de cadascuna una espelma. Va quedar molt bé.
Per fer les mini magdalenes vaig aprofitar massa del mateix pa de pessic i hi vaig barrejar cacau en pols. 

I la metodologia per a les mini magdalenes és aprofitar càpsules de nespresso buides i les hem xafat una mica del cul perquè quedéssin planes i amb estabilitat.

En una safata de forn posem les càpsules.

Hi posem dins les càsules de les minimagdalenes. Jo les vaig trobar a l'Esclat de Vilafranca. Senzilles, d'un color trencat. La marca? Ni idea. Però és l'únic lloc que vaig trobar càpsules de paper tan petites.

I amb molta paciència, aneu emplenant una a una les càpsules. Us recomano que ho feu amb un biberó, al ser la massa del pa de pessic un xic líquida us anirà molt millor que una màniga pastissera. I molt millor que anar emplenant les càpsules amb una cullereta.
I cap al forn! A uns 170 graus en 7-8 minuts les tindreu a punt.

2 comentaris:

  1. me ha encantado tu idea,eje las tengo que hacer,un saludo,toñi.http://cosillasdeto.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  2. Molt original les mini-magdalenes-espelma! Una abraçada!

    ResponElimina