dissabte, 10 d’agost de 2013

Maquipetis

La creativitat de la Maria, la meva neboda, no s'acaba mai. Té 8 anys acabats de fer i aquest any, juntament amb els seus companys de classe, es va presentar al concurs d'invents, amb el seu cues de pansa. Tots els nens de totes les classes presentaven un invent. De segon, l'invent que va tenir més vots va ser el de la Maria, i un cop presnetats tots els invents de totes i cadascuna de les classes, el més votat per presentar-se a la final va ser, novament, el cues de pansa.  

El passat mes de desembre, una de les meves receptes va sortir publicada a El Periodico i ella es va emocionar molt, perquè la tieta Ta era famosa i important. 
I ara, de bona pasta que és ella,  m'ha volgut donar un cop de mà amb una recepta que s'ha inventat. M'ha donat el nom i les instruccions, i jo només l'he de portar a terme i ella... menjar!

Algú vol fer-los? Qui s'anima a fer maquipetis? Feu-los i dieu-m'ho, que ella estarà molt contenta!3 comentaris:

 1. Ostres aquests maquipetis són molt originals...i requereixen d'una acurada elaboració...això de passar cada espagueti per dins d'un macarró pot ser molt laboriós!

  ResponElimina
 2. Molt bona aquesta idea de la pulsera "cues de pansa"!. I la recepta no està gens malament... Realment tens una neboda molt espabilada, Marta!. Ja li pots dir que penso provar de fer els maquipetis.
  Una abraçada!

  ResponElimina
 3. Ho provaré amb les meves nenes!! A veure què surt!!! Suposo que primer s'enfilen els maccarrons amb els espaguetis i llavors es bullen!!? Uixxxx que divertit!!! Gràcies!

  ResponElimina