divendres, 30 d’agost de 2013

Muffins de mores, veganes i sense gluten

Continuem amb les mores, aquestes silvestres que ara n'és l'època. Només cal anar a fer una passejada a la tarda per allà on hi ha una riera, camps, vinyes, amb un cistell i començar a collir. Una cap al cistell, una cap a la boca :-)

Finals d'agost i principis de setembre no només hi ha raïm...

I aprofitant que tinc mores, que la setmana vinent he de començar a treballar altre cop, que he de preparar esmorzars i que tornen les hores de dormir poc, doncs he fet unes muffins de mores iguals, amb la mateixa massa, que les que vaig fer dies enrere amb nabius.

En aquest cas m'han quedat com a més humides, suposo que és per la gran quantitat d'aigua que tenen les mores, i potser també perquè en vaig posar una miqueta més del que indica la mida, però el resultat és, com sempre, excepcional.

Amb la massa que vaig fer me'n van sortir una dotzena, de les quals n'he congelades totes excepte la que he esmorzat amb el cafè amb llet d'avui. I he de dir que m'ha deixat ben tipa!!!!!

1 comentari: