diumenge, 15 de setembre de 2013

Croissants de xocolata

Durant molts dies he tingut el bloc inactiu, però ja he estat força activa a la cuina. 

He fet croissants de xocolata, un pastís d'aniversari, espirals d'olivada, un brownie, els dinars del túper, magdalenes de nabius i experiments varis per la cuina. Ja us els aniré publicant mica en mica, quan tingui temps.

Des que he tornat a la feina que no he parat. Altre cop em llevo a 2/4 de 6 del matí i em poso al llit quan el meu cos ja diu prou. Fins ara he pogut gaudir d'una jornada intensiva, però a partir de demà ja iniciem l'horari religiós altre cop, aquell que entres quan Déu mana i surts quan Déu vol. 

Avui us presento una recepta ràpida i senzilla, per quan no tingueu temps i tingueu canalla a qui els pogueu donar berenar. És una recepta vegana tot i que, aquesta vegada, amb gluten, donat que he comprat una massa preparada. 

Els ingredients que necessitem són:
  • una massa de pasta de full preparada
  • crema de xocolata
Jo prescindeixo de pintar els croissants amb ou batut. Si hagués de pintar-lo, prepararia algun almíbar, amb aigua i sucre.

Per al farci, he aconseguit trobar una crema de cacau sense gluten i sense lactosa, completament vegana. Un xic cara, això sí, perquè només hi ha 150gr. però quan hom no pot menjar certes tonteries, fer-ho de tant en tant és un gran petit plaer.


Primer estirem la massa i la tallem a octaus amb un tallador de pizzes.


Seguidament, amb crema de xocolata, els farcim.


Els enrotllem.


I els posem en una safata amb paper vegetal perquè no s'enganxin.


Els posem al forn segon indicacions del paquet. Acostuma ser 15 minuts al forn a una temperatura de 200º, però suposo que cada marca deu tenir la seva temperatura i el seu temps.

4 comentaris:

  1. Mmm els he vist força vegades però encara no els he fet mai, perquè com que sé que seran deliciosos no duraran un segon!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dona intel.ligent!!!! Aquests se'ls va menjar la Maria, la meva neboda. Li pirra la xocolata de manera escandalosa!

      Elimina
  2. Molt fàcils i boníssims! I t'han quedat tots ben igualets eh :) Tenen bona pinta, no m'estranya que la teva neboda se'ls mengés tots! Una abraçada Marta

    ResponElimina
    Respostes
    1. ai si, ella tot el que porta xocolata... cap a dins!

      Elimina