diumenge, 15 de setembre de 2013

Guanyadores del concurs de maquipetis

El passat mes d'agost vaig tenir vacances i vaig estar amb els meus nebots, la Maria i el Jordi, ja que no vaig poder marxar de viatge... Però en vaig treure profit!

La Maria és una persona molt creativa, deixa volar la seva imaginació per qualsevol cosa: ballar, cantar, parlar, dibuixar, combinar roba i collarets... i a part de creativa és de molt bona pasta. Sovint està disposada a ajudar i com que sap que tinc el blog de cuina va crear una recepta: els maquipetis. 

D'allà en va sortir un concurs dels qual les bases es van publicar el 12 d'agost i finalitzava el 8 de setembre. 

Va arribar el 8 de setembre i només vam rebre dues receptes de maquipetis. Cap de les dues tenia tomàquet, que és el que es demanava a petició de la Maria. En una d'elles hi havia ingredients d'origen animal, en l'altra no. 

Però com jo ja vaig dir en el seu moment, la persona que decidia qui eren els guanyadors o guanyadores del concurs era la pròpia Maria. Ningú més ha influït en la seva decisió. Només ella. Ella que té 8 anys ha decidit qui s'emporta el gran premi, que us el recordo:
  • unes polseres cues de pansa 
  • el llibre "La pasta per als catalans"
  • una cistella amb productes de Casa Ametller
I dilluns, 9 de setembre, la Maria va decidir qui eren les guanyadores del concurs.

Les receptes que es van presentar són:
La Carme i la Jana són les que van fer els maquipetis de xocolata i us en publico les fotos, donat que elles no tenen cap blog. Ens les van fer arribar per correu.

carta de la Jana
la Jana fent maquipetis
bullint els maquipetis
preparant la xocolata per als maquipetis

maquipetis amb xocolata


Les guanyadores han estat la Carme i la Jana, que pel que diu la carta que la Jana amb ha escrit, amb les instruccions dels maquipetis, a la Maria, entenc que són tieta i neboda. 

El correu que em van fer arribar deia el següent: 


Bon dia!
Divendres vam una  recepta pensada per la Jana que te 6 anys per participar al concurs.
La idea dels maquipetis és boníssima i segur que els farem sovint variant els ingredients.
Ens ha agradat molt aquest concurs, ens ho vam passar molt bé pensant i cuinant.

Una abraçada per la Maria i una altra per la Marta.
Carme i JanaB12 punt cat es posara en contacte amb les guanyadores per fer-los arribar els premis i esperem que ens enviïn una foto amb ells, la qual publicarem.De igual manera, volem felicitar al blog Elnaiaran per haver pogut participar en aquest concurs. Enhorabona per haver fet les tres versions amb les nenes i per haver-ho explicat tant bé!

L'any vinent  farem un altre concurs i, sí, serà altre cop un adult i un nen o nena. 

Crec fermament que els nens han de poder participar a la cuina, ajudar, col·laborar, aportar idees, ja que això els ajuda a créixer i a desenvolupar-se. Els nens són el futur!  Això sí, no els deixeu ganivets ni acostar-se al foc, això és cosa de grans!!!!

D'altra banda, totes aquelles persones que em van dir que no podien participar en el concurs perquè no tenen fills ni nebots ni veïns amb qui fer les receptes, no patiu, a b12 intentarem fer un altre concurs només per individuals.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada