dimarts, 26 de març de 2013

Pastís hongarès de maduixa

Sóc una fan del programa Karakia, fa anys que el miro i amb les millores informàtiques tinc opció de veure programes que, tot i que ja vaig veure en el seu moment, em donen idees per a la cuina.

Aquesta vegada vaig veure el capítol d'Hongria i em vaig fixar en una recepta molt simple i que he versionat als ingredients que tenia a casa. A Hongria ho fan amb cireres amargues i això no sé ni on trobar-ho!

diumenge, 24 de març de 2013

Crema de verdures tricolor

Les cremes de verdures m'agraden, però a la vista, són soses. Un mateix color sempre, una mateixa textura, diferents ingredients barrejats i camuflats... fins avui!!!

Avui he reinventat la crema de verdures. Bé, potser reinventar no és la paraula exacte, però no sé quin altre terme utilitzar...



dissabte, 9 de març de 2013

Piruletes de kiwi i maduixa amb xocolata

Ja fa temps vaig fer piruletes de kiwi cobertes de xocolata. Em van quedar molt bé, però volia fer uns petits canvis en el procés d'aquestes piruletes.

Primer de tot vaig afegir-hi una altra fruita, la maduixa. I en segon lloc, vaig canviar el tipus de pal, més de polo de tota la vida. Finalment, la temperatura hi va fer la traca final...