dijous, 30 de gener de 2014

Llum al final del túnel

Avui fa exactament un mes que van començar tots els meus mals. El dia 30 de desembre em vaig llevar i estava completament encarcarada, immòbil, semblava robocop!!! Els dos accidents de cotxe que vaig patir a l'estiu em van tornar a passar factura.

Ja m'havien advertit. La Mar, la fisio que em fa les classes de gimnàstica terapèutica sempre em repeteix que el tema de cervicals és lent i que "fas dos passos endavant i un pas enrere". I el dia 30 de desembre em vaig llevar que havia fet un gran pas enrere.

El dia 31, amb molt esforç, vaig anar a treballar dues hores. I dic amb molt esforç perquè estic a dues hores de la feina i només tenia ganes de vomitar, a causa d'una injecció de tramadol que em van punxar el dia abans i que em va fer marejar, suar, tenir calor, tenir fred, nàusees i un llarg etcètera que no cal explicar. 

El dia 2 vaig agafar la baixa i vaig pensar que per al dia 7, després de Reis, ja estaria bé per anar a treballar, i vaig fer-me la valenta i el dia 7 i el dia 8 vaig anar a la feina. El dia 9 ja m'arrossegava altre cop, tornava a estar immòbil i vaig haver d'agafar la baixa, una recaiguda que en diuen ells.

M'he passat gairebé un mes descansant, treballant, llegint algun llibre, mirant la tele, anant a rehabilitació cada dia, bevent infusions de gingebre i citronella, te de nadal, he descobert la xicòria com a substitutiu del cafè, he escrit algun post i he descobert un bàlsam molt interessant, i és d'això del que us vull parlar. Sóc fan dels cosmètics de la casa Amapola. Són cosmètics BBB (bueno, bonito y barato), naturals, ecològics, no testats amb animals, amb una olor molt agradable de diferents herbes i tenen un ventall prou gran de productes com per triar el que més s'adequa a les meves necessitats.

Aquesta setmana he descobert un bàlsam de la col·lecció Curasana específic per disminuir el dolor causat per inflamacions. Em faig dues fregues cada dia a la zona lumbar, que és la que ara per ara tinc més afectada, i m'hi poso escalfor. Em va bé, però no fa el miracle de les drogues farmacèutiques, que ja he deixat. Veia massa elefants de color rosa....
il·lustració de Nella Bosnia
Si entreu al web d'Amapola veureu que hi ha un catàleg on hi ha de tot i més. No trobareu sèrums per als 20, 30, 40, 50 i 60 anys, ni trobareu idiotades que al final no serveixen per res més sinó per gastar els calers. Però sí que hi ha allò que és bàsic.

Jo vaig conèixer aquesta marca a través de la botiga Essències de Vilafranca. La Lídia, la persona que està al capdavant d'aquesta botiga, confia en productes naturals, sense parabens, sense químics, i acostuma a tenir una oferta limitada però interessant per al que demanda el públic de comarca. De tant en tant es fan proves, demostracions... i és genial per provar el producte.

Quins cosmètics utilitzeu vosaltres???

6 comentaris:

 1. Aiii Marta, no sabia res de tot aixo, espero que et milloris ben aviat! i sempre va be saber productes que ens poden ajudar, aixi que el tindre en compte! u peto!

  ResponElimina
 2. Ostres, quin mes que portes Marta, dessitjo la teva millora lo més aviat possible, mai he patit mal d'esquena però ha de ser terrible... molta calentor i a seguir com fins ara que segur que ben aviat tornes a estar com abans.. ànims!
  Jo en cosmètics he canviat molt també ultimament... ara utilitzo els de la casa LUSH pero quan se m'acabi el pot de crema hidratant que utilitzo a diari per la cara potser que provi aquesta marva que aconselles, faig servir un aigua tonificant, crema hidratant per la cara i una altre per als ulls, van força bé pero no es que sigui molt barat.. crec que hem vas aconsellar la pàgina d'aquests cosmètics al facebook i ja li he donat al M'agrada, aixíq ue li donaré una ullada.. Millora't aviat guapa!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Amb dos accidents seguits, el procés és lent, però ho aconseguiré!!!!
   Per les cremes, puc intentar que em donin mostres i te les envio. Temps enrere em van fer una demostració de Mary Kay. Es proven 13 productes i vaig acabar amb una cara com un mapa.

   Elimina
 3. Quina mala sort... Esper que a poc a poc vagi millorant la teva salut, crec que fas bé de confiar en els productes naturals, són més lents però igual d'efectius, i no tenen efectes secundaris ni et deixen drogada!!
  Jo també conec la casa Amapola i és cert el que dius; vaig comprar un potet d'oli essencial de lavanda pel meu pare, perquè li costa dormir, i li ha funcionat molt bé. La seva.habitació fa una bona olor ara... :)
  Ànims amb la recuperació!! Una abraçada

  ResponElimina
  Respostes
  1. De moment, demà començo a treballar altre cop, i també començaré, poc a poc, amb l'esport. En un tres i no res estaré per venir a Bèlgica a fer-te una visita :)

   Elimina