dijous, 17 de juliol de 2014

MENJANIMALS: col·laboradors

Fa molts anys, quan jo era joveneta, hi havia un anunci que crec que ha marcat a tota la meva generació, un anunci que animava a fer bé les coses. L'eslògan de l'anunci era: "La feina mal feta, no té futur. La feina ben feta, no té fronteres". Us enrecordeu???

Amb això vull dir que penso que estic fent una bona feina. Faig un tipus de cuina que no crea patiment, dono idees a persones que no poden menjar determinats aliments, intento donar a entendre que és més sa menjar proteïna d'origen vegetal i, sobre tot, un dels objectius que em proposo cada estiu és fer feliç a la meva neboda. Ja sabeu que per ella perdo el món de vista i que només cal que em demani alguna cosa, que jo la faig. 

I aquest any, tornem a fer concurs d'estiu. Una mica més ben organitzat que el de maquipetis, però no deixa de ser un concurs d'estar per casa, senzillet, sense massa ambicions. L'ambició amb aquest concurs és que els nens i nenes mengin fruita i verdura sense queixar-se, amb gust, de manera divertida. 

La Jana, la guanyadora del concurs de maquipetis, s'ha posat en contacte amb mi i m'ha dit que tornarà a participar, perquè el veu molt divertit. Segons ella, segur que torna a guanyar!!!! És una JASP de 7 anys...

I m'he enrotllat com una persiana per dir-vos que tenim un col·laborador!!!!! Sí, sí, sí... una empresa que es dedica a distribuir cistelles amb productes de temporada ecològics s'ha interessat per la proposta dels MENJANIMALS i regala un cistell dels seus productes als guanyadors o guanyadores. 

L'empresa en concret és La caputxeta ecovegana. Productes de temporada i ecològics, on podem trobar aliments frescos, ecològics, de temporada i, en la mesura del possible, de proximitat. 

La Maria i jo estem molt i molt contentes, i us animem a tots a participar. 

Quins animals podem fer amb fruita i verdura???? En aquest enllaç teniu algunes idees i aquí us en deixo unes altres. 

Molta sort!!!!!
http://thebananapolice.com/fun-meals-4-kids-ideas/

http://thebananapolice.com/fun-meals-4-kids-ideas/

http://kitchenfunwithmy3sons.blogspot.com.es/2013/09/owl-pancake-breakfast.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada