divendres, 8 d’agost de 2014

Un lleó per al concurs de #menjanimals

Ja sabeu que a b12.cat tenim muntat un concurs de menjar, on les bases indiquen que hem de fer un animal però sense ingredients d'origen animal. 

Per donar exemple, avui la Maria ha fet un lleó. Jo l'he ajudada una miqueta, perquè encara és molt petita per utilitzar ganivets, ratlladors i el foc, però el muntatge és cosa seva. 

Hem fet un lleó!!!! Ggggggggggrrrrrrrrrrrrr... un lleó content i simpàtic :-)

Esperem que us agradi tant com a nosaltres. Ens hem divertit molt fent el muntatge i ella ha gaudit encara més menjant-s'ho!!!!


És molt senzill de fer.

En primer lloc la Maria ha dibuixat com havia de ser el lleó i ha pensat de què podia estar feta cadascuna de les parts.

Hem decidit que la cara seria de puré de patata, la melena de pastanaga ratllada, els ulls d'oliva negra, les orelles de tomàquet xerri, la boca i els bigotis de carbassó i el nas d'avellana. Però a casa no hi havia avellanes, així que ella ha pensat que amb tres pinyons podria fer el nas! Què us sembla???


En primer lloc he agafat un plat i li hem posat un aro per fer la cara del lleó amb el puré de patata, que fet i fet, era patata bullida amb pell aixafada amb una mica d'oli.


La melena l'hem feta amb pastanaga ratllada. Aquest pas l'he fet jo, perquè ella es podria tallar.


Sense treure l'aro, hem posat la melena al lleó. Ara ja agafa forma de leoncio!!!!!!


Amb les olives negres hem fet els ulls. Amb tres pinyons, el nas. I amb una rodanxa de carbassó cru, la boca. Després hem pensat que millor que el lleó estigués content, i la rodanxa l'hem partit per la meitat per fer el somriure.


Finalment, he tret l'aro amb molt de compte i la Maria ha acabat els detalls que faltaven. Les orelles amb un tomàquet xerri partit per la meitat, els bigotis els hem fet amb el mateix estri de ratllar la pastanaga, hem ratllat la pell del carbassó. I ella ho ha anat col·locant amb molta paciència i il·lusió. Sobre tot això últim.

Al darrera del plat podeu veure el dibuix amb el que es basava per fer el #menjanimal.

Us agrada???? Espero que sí i que participeu! Recordeu que les bases del concurs les podreu trobar a http://www.b12.cat/p/concurs-menjanimals.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada