dilluns, 15 de setembre de 2014

Guanyador/a del concurs Menjanimals

Si ho recordeu, aquest estiu vaig fer un concurs destinat a nens i nens que, amb l'ajuda d'un adult, fessin un plat per menjar en forma d'animal. 

Vaig posar força exemples i inclús la Maria i jo vam fer un lleó amb puré de patata i pastanaga ratllada amb el que ens vam divertir moltíssim fent-lo, estava molt bo, va menjar pastanaga crua (que no acostuma a fer-ho), i la il·lusió que hi havia a la seva cara era impagable. Estava contenta per portar a terme un projecte que havia inventat ella. 

Les bases del concurs deien que el dia 10 es publicarien els guanyadors o guanyadores, però m'ha estat impossible fer una entrada, donat que han estat dies molt atapeïts: diada, cap de setmana al Priorat... 

En resum, que avui toca fer-ho, no em puc pas despistar d'aquesta manera...

I el resultat és que no s'ha presentat ningú. La Maria està un xic decepcionada. Bé... molt decepcionada!!! NO se li ha posat gaire bé que cap de les seves amiguetes del casal d'estiu, que li van dir que ho farien, no ho han fet. 

Jo crec que els pares no es volen emmerdar a fer cosetes d'aquestes amb els nens, sinó, no ho entenc! Em sap greu per la Maria, però què hi farem!!!! 

De totes maneres, comenta la Maria que si algú ho fa i ens ho vol enviar, encara que sigui fora de termini, li farà molta il·lusió rebre-ho i veure quin animaló és. Ella és molt fan dels animalets, ja siguin gossos, gats, cacatues, suricates o formigues. 


Em sap molt de greu, sobre tot per la Maria, però he de declarar el concurs desert! 

Fins l'any vinent!!!!

1 comentari: