dimecres, 26 de febrer de 2014

dimecres, 19 de febrer de 2014

Quiche de tofu, espàrrecs i nous de macadàmia

Increïble!!!

De fet, no puc dir cap altre adjectiu per a aquesta quiche. I l'he feta sense ou, sense farina i sense làctics! Feu-me una ola, va, que m'ho mereixo!!!!

Com dirien a les pelis ianquis.... dame una Q, dame una U, dame una I, dame una C, dame una H, dame una E.... quiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiche! :)

D'ençà que vaig al curs de la Bradford he d'admetre que cada vegada que aprenc cosetes noves se'm dóna millor cuinar aquest tipus de menjars, li he trobat el secret a l'elaboració i a la barreja d'aliments. Combinacions inversemblants. Combinacions increïblement bones, saboroses, que es poden canviar en cada nova oportunitat. I cada nova oportunitat pot ser un èxit!

Miércoles mudo - Dimecres mut - Bóta de vi

diumenge, 2 de febrer de 2014

Cebetes platillo caramelitzades

Ja sabeu que vaig molt endarreida amb les entrades d'aquest blog. Sempre dic el mateix, però el cert és que si em dedico a cuinar, no tinc temps per fer l'entrada com cal.

Si teniu ganes de plorar, ja sigui per tristesa, per alegria, per desembussar el llagrimal o per netejar l'ull, dediqueu-vos a pelar cebes d'aquestes petites. Ja veureu quines llàgrimes de cocodril que us surten!

Aquesta recepta la faig cada any pel dia de Nadal, però des que faig el curs amb la Bradford l'he feta varies vegades. Perquè és senzill, perquè només has d'utilitzar quatre ingredients, perquè dóna molt bon resultat i perquè la ceba és molt bona per al cos. Això sempre ho diuen la meva mare i la meva cunyada. I, de fet, la Bradford utilitza ceba a molts llocs. Dolenta no n'ha de ser, no.