dissabte, 12 de setembre de 2015

Lasanya de verdures

Quan vaig estar a Anglaterra, amb el fred que feia, em venia de gust no cuinar, embrutar poc, menjar bé i a una temperatura adequada al temps de pluja que hi ha en aquelles contrades. La lasanya de verdures va ser un recurs habitual a l'hora de sopar.
En funció de les verdures que disposem hi podem posar unes o altres. Avui us porto aquesta versió, però podeu utilitzar remolatxa, fulles d'espinac, carbassa, pastanaga.... el que vulgueu!!!!

En una safata apte per anar al forn hi posem un xic d'oli i al damunt les verdures laminades.




Ho posem al forn, a una temperatura d'uns 170º i el temps... en funció de quantes verdures hi poseu, de com de gruixudes les heu tallat. Jo us recomano 20 minuts i que un cop passat aquest temps punxeu amb una forquilla per veure si el moniato i la patata estan cuits. 

Ja sabem que cada forn és un món. El meu alguna vegada m'ha quedat la patata cremada del cul, així que abans d'enfornar hi poso un ditet d'aigua, que es vagi evaporant i no se'm cremi res. 

He posat sal només dos cops. La primera vegada damunt de les patates i la segona damunt del tomàquet. Sóc de menjar sense sal, però això ja va a gust de cadascú. He posat damunt dels xampinyons i de la ceba herbes de la provença, i damunt del tomàquet, pebre, a més de la sal. 

La presentació us quedarà de la següent manera, a causa que el tomàquet, amb l'escalfor, es deshidrata. 


Bon profit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada