dissabte, 17 d’octubre de 2015

Ametlles salades

Les ametlles, les avellanes, les nous i els anacards són dels fruits secs permesos quan tens una dieta baixa en fructosa. Generalment els menjo crus, a l'hora de berenar o bé quan tinc el cuquet a mig matí. Vaig alternant, per aportar diferents nutrients al cos.

Amb la tonteria de la fructosa tampoc acostumo a fer el vermut, i ja en tenia ganes, a banda que la gent em fa delir molt. Així que vaig decidir que jo també volia fer un vermutet.

Olives, olivada, unes patates xips i unes ametlles salades!!!!

Les ametlles salades que comprava eren fregides i tinc terminantment prohibits els fregits. Doncs les faré al forn!!!!!

Ingredients: ametlla marcona (quantitat al gust) i sal

Procediment:

Preescalfem el forn a 180º.

En una safata per al forn posem les ametlles i les posem al forn durant uns 5-10 minuts. Han de deixar anar una mica de greix.

Obrim el forn, remenem les ametlles i hi afegim sal. Ho remenem bé i tornem a posar la safata dins del forn.

Remenem de tant en tant.

Quan estiguin rossetes, les treiem del forn i les deixem refredar. Jo les poso en un pot de vidre i us diria una mentida si dic que em duren molt, perquè no és així. Me les menjo abans que es puguin fer malbé.


És una opció més saludable de menjar ametlles salades, sense oli, només ab els propis greixos de la pròpia ametlla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada