Tornem-hi! Una altra recepteta d'aquestes feixugues que fa la british people però en versió més lleugereta, sense greixos animals. És a dir, una guarrada en plan sa: macarrons amb formatge!!!!
Sembla mentida, però el gustet del formatge es pot aconseguir amb uns quants ingredients vegetals. Sobre tot, si ho feu, mengeu-vos-ho acabat de fer. No ho guardeu per l'endemà, que queda fatal!!!!
Necessitem:
- una patata
- una pastanaga
- 1/4 de ceba
- 1/2 tassa d'anacards
- 1 i 1/2 d'aigua bullida (de les verdures)
- 1 culleradeta d'all en pols
- 1 culleradeta de ceba en pols
- 1 culleradeta de sal
- 1 cullerada de llevat nutricional
- pasta (macarrons, fideus gruixuts, espirals...)
- pebre vermell dolç (opcional)
Coem la pasta segons indica el paquet.
Paral·lelament posem un pot al foc amb aigua i sal, i quan arrenqui el bull posem la patata tallada durant 2 minuts. Després afegim la pastanaga pelada i tallada durant 5 minuts. Finalment, posem la ceba durant 7 minuts.
Passat aquest temps posem les verdures a la batedora amb els anacards, l'all en pols, la ceba en pols, el llevat nutricional i l'aigua.
Ho batem tot i mirem que la textura quedi com un líquid viscós, de formatge líquid, de fondue.
Cap comentari:
Publica un comentari