divendres, 6 de novembre de 2015

Mac&Cheese (Macarrons amb formatge)

Tornem-hi! Una altra recepteta d'aquestes feixugues que fa la british people però en versió més lleugereta, sense greixos animals. És a dir, una guarrada en plan sa: macarrons amb formatge!!!!


Sembla mentida, però el gustet del formatge es pot aconseguir amb uns quants ingredients vegetals. Sobre tot, si ho feu, mengeu-vos-ho acabat de fer. No ho guardeu per l'endemà, que queda fatal!!!!

Necessitem:
  • una patata
  • una pastanaga
  • 1/4 de ceba
  • 1/2 tassa d'anacards
  • 1 i 1/2 d'aigua bullida (de les verdures)
  • 1 culleradeta d'all en pols
  • 1 culleradeta de ceba en pols
  • 1 culleradeta de sal
  • 1 cullerada de llevat nutricional
  • pasta (macarrons, fideus gruixuts, espirals...)
  • pebre vermell dolç (opcional)
Coem la pasta segons indica el paquet. 

Paral·lelament posem un pot al foc amb aigua i sal, i quan arrenqui el bull posem la patata tallada durant 2 minuts. Després afegim la pastanaga pelada i tallada durant 5 minuts. Finalment, posem la ceba durant 7 minuts. 


Passat aquest temps posem les verdures a la batedora amb els anacards, l'all en pols, la ceba en pols, el llevat nutricional i l'aigua. 


Ho batem tot i mirem que la textura quedi com un líquid viscós, de formatge líquid, de fondue. 


Posem els macarrons escorreguts en una cassola on hi afegirem el formatge, i ho remenarem bé. Servirem al plat, i posarem, si es vol, pebre vermell espolsat pel damunt.



I ja està!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada