dilluns, 8 de juny de 2015

Pudding de xia

Després de molt i molt de temps sense treure el nas per aquestes contrades, ja torno a ser aquí. Quan et diagnostiquen una intolerància a la fructosa, com va ser el meu cas, el món de l'alimentació, del menjar, del beure, de la vida social fent una copa o anant a sopar es va aturar en sec. 

Ha passat prou temps des d'aquell 22 d'octubre on em van dir que era intolerant a una altra cosa, però no em vaig rendir i vaig buscar sota les pedres una solució. Aquesta solució té nom i cognoms: doctora Natàlia Flores. És doctora, homeòpata i coach nutricional, i la meva salvació, per què no dir-ho! Gràcies a ella avui tinc una dieta més variada, una vida social més activa, puc viatjar sense pensar "ai, com se'm posarà això", i un munt d'etcèteres que no cal esmentar.

Al gener podia menjar deu ingredients. Ara ja en puc menjar forces més, però controlant molt bé les quantitats i les barreges que en faig i a les hores que ho faig. 

I ara, anem per feina, que és tard i vol ploure! 

Puc menjar unes quantes maduixes i barrejar-les amb llet vegetal, com feia la meva estimada Bradford. I ara ja m'és permès menjar llavors de xia, així que no m'he pogut esperar i ja he esmorzat això avui al matí: pudding de xia amb maduixes!