diumenge, 20 de setembre de 2015

Roses de poma

Avui ha vingut a dinar família a casa i volia preparar unes postres maques, senzilles i originals.Com que jo no puc menjar postres, pel tema de la fructosa, tan me feia preparar una cosa que una altra, així que, aprofitant que ja ha començat el temps de les pomes, he fet alguna cosa lleugera i vistosa. 

La idea la vaig tenir a Anglaterra. Aquella gent fa pastissos immensament preciosos i originals, tot i que cuinen amb quilos i quilos de mantega i llet de vaca, així com molt de sucre. 

La versió que us presento és més lleugera, no té sucre afegit i al paladar diuen que és lleugera, no embafa. 


dilluns, 14 de setembre de 2015

Raviolis de carbassó

Ser intolerant a la fructosa et limita molt a l'hora de menjar, així que has d'utilitzar la imaginació per poder variar una mica el que cuines i perquè no se't faci tot avorrit. 

El carbassó l'he tingut permès des del primer dia, així com la fruita seca (sense torrar i sense salar) i els bolets. Així que vaig utilitzar el cervellet per fer una cosa diferent. En aquest cas, uns raviolis de carbassó farcits de formatge i bolets


dissabte, 12 de setembre de 2015

Lasanya de verdures

Quan vaig estar a Anglaterra, amb el fred que feia, em venia de gust no cuinar, embrutar poc, menjar bé i a una temperatura adequada al temps de pluja que hi ha en aquelles contrades. La lasanya de verdures va ser un recurs habitual a l'hora de sopar.
En funció de les verdures que disposem hi podem posar unes o altres. Avui us porto aquesta versió, però podeu utilitzar remolatxa, fulles d'espinac, carbassa, pastanaga.... el que vulgueu!!!!