D'interès

Aquí trobarem totes aquelles notícies o informacions que no són receptes, però sí que tenen a veure amb el món gastronòmic. Mica en mica ho aniré actualitzant...


A l'estiu podem gaudir d'un tipus de fruita que, particularment, la trobo deliciosa. Parlo dels mercocs

Un vi blanc del Penedès, fresquet i afruitat.

Quines albergínies t'agraden més? Quines receptes en fas amb elles? Les de tota la vida o innoves?

La meva neboda ha fet set anys, i li he fet aquest pastís

T'agrada el vi? A Cabra del Camp hi ha un celler que els fa molt bons, el Celler Mas Vicenç

T'agrada el dolç? T'agraden les ametlles? I la xocolata? I a més ets de la terra catalana i n'estàs orgullós o orgullosa? Doncs aquí tens el resultat d'això! Les crackànies de Vilafranca!

Ets intolerant a la lactosa? T'agrada el formatge?  Doncs ara tens l'opció de no renunciar a aquest plaer amb els formatges suïssos. Ara bé, no són aptes per a alèrgics!!!!

Quan he de comprar farines, l'opció més econòmica i variada que he trobat és a Biomix. Comandes a través d'internet, és clar. 

Us agraden els vinagres? Aquí us en presento uns d'artesans!!!

Amb la crisi, s'ha disparat el nombre de persones i famílies que necessiten ajuda per poder tenir un plat a taula cada dia. Afortunadament, molta gent és conscient d'això i col.labora amb el Gran Recapte d'Aliments

Aprofitant que la Marató del 2012 té l'objectiu de recollir diners per a l'estudi del càncer, la Jorgina Queralt ha fet una explicació de quins són els elements anticancerígens del vi

La Marta Cervera, una dissenyadora gràfica de Barcelona, m'ha fet el logo de b12.cat

A vegades quan fas receptes amb ingredients de qualitat i catalans, els empresaris tenen un detallet amb tu

Gominoles, de què estan fetes? Saps què et poses a la boca quan en menges una?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada