Restaurants

Avui, 28 de juliol de 2013, inauguro aquesta secció: restaurants. 

Sóc molt afortunada i de tant en tant vaig a dinar o a sopar fora, i volia compartir amb tots vosaltres llocs que he trobat interessants i que potser a algunes persones els serà d'utilitat quan sàpiguen que hi ha cuina sense gluten, cuina vegana, cuina vegetariana...

Pizzeria Cal Peter - Tarragona
Ahir, 27 de juliol, vaig anar amb les companyes de la facultat a sopar. Vam (vaig) triar aquesta pizzeria perquè fan massa sense gluten, per ubicació i perquè una pizzeria sempre és assequible a les butxaques de tothom.

El Peter és una persona que, tot i que no se li veu a vegades darrera del bigoti, sempre hi té un somriure. Amable i simpàtic, té una oferta sense gluten a la seva carta que va des de les amanides, passant per la pasta fins a la pizza. També té cervesa sense gluten, l'Ambar i la Damm. I una molt bona carta de vins, sí, sí, sí. Però les companyes de la facultat són de sangria o de posar un xic de sifon al vi, i vaig optar per agafar una cervesa. Les postres també són un punt important. Sense gluten, però amb lactosa, tenen un tiramisú que està molt bo, la veritat, amb xocolata pel damunt que estava tremendu!!!!

Hi vaig trobar un conegut, en Xavi, del Clap de Ceps (antic Clap de ceps, és cert), i vaig pensar que si ell hi és, la qualitat és bona. I no em vaig pas equivocar. 

El proper sopar el tornarem a fer aquí. Ens va agradar a totes. Les amanides ens les van fer més grandetes, les pizzes eren més que correctes i les postres també. 

Si voleu veure imatges i disposar de més informació sobre aquest lloc cliqueu aquí


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada