Concurs MENJANIMALS

Aquest any, la Maria i jo, tornem a fer un concurs de receptes. Unes receptes una mica especials... menjanimals!!!!! 

No, no, noooo, no ens menjarem animals, eh? Els farem amb fruita i/o verdura i ens els menjarem! Què us sembla la idea?

Les bases del concurs són les següents: 
  1. Fer menjar amb forma d'animals. No es poden utilitzar ingredients d'origen animal. 
  2. Poden participar els nens i nenes entre 5 i 12 anys, ajudats pel papa, la mama, la iaia, la tieta, el tiet, el veí, la veïna, l'amic del papa, l'amiga de la mama....
  3. El termini per a la presentació de les receptes és des de l'1 de juliol fins al 7 de setembre
  4. El guanyador o guanyadora es coneixerà el dia 10 de setembre
  5. Els premis són: dos llibres de cuina, un cistell de productes ecològics i de temporada i uns animals fets per la Maria amb aquestes gomes que tan de moda estan darrerament.
Ens podeu enviar les propostes amb imatges del procés a tatouvia@b12.cat. Tingueu en compte que algunes de les fotos les penjaré quan finalitzi el concurs, i si hi ha imatges del nen i la nena, les pixelaré perquè no en surti la seva cara, ja que existeix la llei del menor. Jo aquestes coses les vigilo molt!!!!

La cistella de fruita i verdura de temporada es tindrà gràcies a La caputxeta ecovegana, una empresa que es dedica a portar a la gent cistelles amb productes de temporada, ecológics i, a ser possible, de km.0. A l'enllaç podreu trobar-hi receptes, i tenen un lema fantàstic: "Creiem que altra forma de fer les coses és possible". Jo també ho crec!!!!!

Els llibres que regalem són un en català i l'altre en castellà. Ningú ens podrà dir que som tancats i que no volem que els nens i nenes aprenguin el castellà, tot i que considero que la llengua vehicular a l'escola ha de ser el català. Perquè estem a Catalunya, perquè pensem en català, perquè estimem en català i perquè, en el fons, entre nosaltres, ens parlem en català.Algunes de les idees per a fer menjanimals són les següents imatges:
1 comentari: